Despre Concurs

Despre Concurs

Maratonul Blessing Hearts este un proiect aflat la a trei-a ediție, organizat de echipa de alergători a Asociației Blessing Hearts.

Proiectul urmărește scoaterea din anonimat a unei zonelor împădurite din jurul Iașului și punerea acestora pe harta celor mai importante competiții de trail din zona Moldovei, și, de ce nu, chiar din țara.

Maratonul Blessing Hearts este un proiect caritabil conceput de Asociația Blessing Hearts cu scop umanitar, sportiv și social, menit să contribuie la protejarea naturii și promovarea jud. Iași.

Maratonul este un concurs de alergare de tip trail având 4 curse diferite: 44 km, 22 km, 11 km, 3 km.

Traseul este unul de dificultate medie, având elemente de alergare pe șosea, drum de țara, poteci și drumuri forestiere, fânețe și coame de deal, adică tot ce e nevoie pentru o cursă de alergare trail!

Vor exista puncte de revitalizare pe traseul concursului și în zona start/finish. Asistența medicală va fi formată dintr-o echipă de voluntari de la Crucea Roșie, precum și de o Ambulanță staționată în zona start/finish.

În cazul retragerii din cursă, neprezentării, descalificării, taxa de participare nu va fi înapoiată. În funcție de fenomenele meteo din ziua concursului, organizatorii își rezervă dreptul de a modifica traseul, amâna sau chiar anula concursul. La fel, din varii motive organizatorii își rezervă dreptul de a schimbă locul de start/finișmodificările fiind aduse la cunoștiință participanților cu câteva zile înainte de startul competiției.

Cei care vor finaliza cursele vor primi medalie de finisher și diplomă de participare.